Investitor

Clubul Business Angels

Clubul Business Angels Romania (BAR) promoveaza antreprenoriatul, beneficiile investitiilor in afaceri si reuneste persoanele care au capacitatea de a furniza capital, consultanta si acces la modele de bune practici in afaceri organizatiilor promitatoare din Romania, in curs de formare sau dezvoltare.

Clubul Business Angels Romania incurajeaza formarea unei generatii noi de antreprenori si investitori, etica, oportunitatile valoroase in afaceri si prosperitatea. Activitatile acestuia sunt concentrate pe aducerea unui impact pozitiv asupra cauzelor care ingreuneaza in prezent actiunile antreprenoriale si implicit castigul din investitiile in afaceri: capitalul/ sursele de finantare, factorii politici, lipsa educatiei si a culturii antreprenoriale.

Clubul Business Angels Romania este alcatuit din membri fondatori si membri simpli. O data inregistrati in comunitate, acestia primesc accesul la instrumente si activitati specifice, de interes in rolul de Business Angel si care contribuie la cresterea acestui statut. 

Pentru mai multe detalii privind inscrierea in cadrul acestui club si activitatile specifice, va stam la dispozitie! Roxana Catalina Birsan - roxana@edurom.ro, 0751 309 335.