Antreprenoriada Antreprenoriada Antreprenoriada

9 orase, 9 conferinte in antreprenoriat si management, 18 module de training, peste 135 de proiecte antreprenoriale promitatoare, 1 competitie ANTREPRENORIADA, peste 90 de afaceri deja existente pregatite pentru dezvoltare, Clubul  Business Angels Romania.

Toate acestea compun proiectul "ANTREPRENORIADA - training pentru lansare si dezvoltare in afaceri". Acesta se adreseaza persoanelor cu statut de angajat, detinatoare a unor functii de conducere sau nu, care isi doresc sa devina antreprenori sau sa dezvolte afacerea din care fac parte.
 

 

SURSE DE DEZVOLTARE:

 

Adrian Rindasu in juriu la FINTECH CAMP HACKATHON.

 

50FEAA Conferinta nr 26 -  Razvan MITOCARIU:

„Am invatat sa esuez si sa ma ridic dupa!

 

Antonela Sofronia, fondatoarea Euro Personal:

„Nici o afacere nu merge singură, antreprenorul imprimă viziunea şi sesizează oportunităţile.


„Neavând experiență, nu am moștenit nimic. Am putut privi totul cu ochiul unui începător și am putut face altfel.”Monica Cadogan: Afacerea Vivre e MBA-ul meu:

„Să fiu antreprenor bun în industria mea înseamnă să țin organizația agilă, să găsesc oamenii în momentul în care ei au acest apetit pentru descoperire și experimentare și să rescriem legi, chiar și pe cele pe care tot noi le-am scris.”

 

Monica Cadogan – Concurenta este normala, sanatoasa si creste standardele in toata industria:

"Momentul-cheie a fost cand am devenit antreprenor (in 2004) pentru ca mi-am asumat o viziune completa si responsabilitatea rezultatului deciziilor."

 

Tanara de 33 de ani care vinde de 7 milioane de euro pe an:

„Familia m-a încurajat cel mai mult să nu mai fiu un simplu angajat. eram tânără şi nu aveam prea multe responsabilităţi, aşa că am zis să încerc." 

 

Etapele proiectului sunt:

  1. Participarea la una dintre cele 9 conferinte in antreprenoriat, desfasurate in 9 orase din tara (acceseaza modulul Inscrie-te)
  2. Participarea  la selectia pentru unul dintre cele doua module de training;
  3. Dezvoltarea in urma trainingului, in functie de modulul parcurs, a unui proiect antreprenorial sau a unui plan de dezvoltare a afacerii;
  4. Utilizarea platformei online;
  5. Evaluarea proiectului tau antreprenorial;
  6. Pozitionarea in randul investitorilor - Business Angels Romania; acestia vor vizualiza proiectul tau si vor lua decizii de investitie.
  7. Deschiderea propriu zisa a afacerii sau implementarea planului de dezvoltare.
  8. Beneficierea de asistenta si consultanta EDUROM in lansarea propriu zisa a afacerii sau dezvoltarea ei.

Monica Cadogan – Concurenta este normala, sanatoasa si creste standardele in toata industria:

Momentul-cheie a fost cand am devenit antreprenor (in 2004) pentru ca mi-am asumat o viziune completa si responsabilitatea rezultatului deciziilor."

 

Noutati

10.07.2012

Caravana ANTREPRENORIADA a ajuns la final odata cu ultimile traininguri de la Constanta. In cifre Antreprenoriada a insemnat 2 ani de conferinte si traininguri, 9 orase in care am promovat cultura antreprenoriala, aproximativ 668 de participanti la conferinte, 144 participanti la modului de training Initiere Afaceri, 109 participanti la modului de training Dezvoltare afaceri, 22 de noi afaceri deschise si inca 16 planuri in curs de concretizare. Va multumim pentru contributia adusa la dezvoltarea mediului si culturii antreprenoriale din Romania!

07.03.2012

"Comportamentele necesare antreprenorului pentru a performa" - interventie video Barrie Watson, Global BELBIN Director Conferinta Antreprenoriada.

Instaleaza Flash Player pentru a vedea aceasta pagina.Ghidul antreprenorului

Pentru a solicita Ghidul Antreprenorului trebuie sa fiti autentificat.Login